Velkommen.

Tak fordi du besøger min hjemmeside.
Jeg håber du synes om min hjemmeside, og du er velkommen
til at skrive kommentar.

Email 17-11-2012

Marianne Tomczyk

Hej Helle . Øv det ikke blev til noget med det kursus jeg havde tilmeldt mig til denne weekend. Fik ihvertfald aldrig noget girokort. Hvornår mon der så bliver et? Hilsen Marianne Tomczyk

Email 16-11-2012

Ulla Lyngbo Pedersen

kære Helle.. jeg ville gerne vide om du har salg af dine ting ? det synes jeg ikke at finde, på din utroligt flotte hjemmeside..jeg har nydt både billeder og musik

Email 12-09-2012

Marianne Tomczyk

Hej Heller.

Hvornår holder du kursus igen.
Synes ikke jeg har fået noget program, hvor du er i.

Email 30-05-2012

Alis Hemmingsen

Kan man bestille et lille legehus udført af pil? (tag og sider)

Email 29-04-2012

Hanne Madsen

Hej Helle.
Flot hjemmeside og lækre pile ting. Jeg skal til at flette en vugge til mit kommende barnebarn og har kikket noget på den flotte vugge du har lavet.

Email Hjemmeside 27-04-2012

Sanne Johansen

Hej. Meget flot arbejde må jeg sige. Kunne godt tænke mig at prøve at kombinere pil og keramik, men det er nok ikke så let. Venlig hilsen Sanne..:O))

Email 18-03-2012

Marianne Tomczyk

Hej Helle.

Tak for en dejlig kursusdag i går. Anne-Lise har allerede besøgt mig i dag for at spørge, hvornår vi skal på kursus igen.

K.H.

Email Hjemmeside 13-03-2012

Aase Bach Madsen

Hej Helle. Kigger lidt efter nye variationer på pilesnaps og kom lige forbi hos dig. Flot hjemmeside og fortæl lige - Underviser du? Og hvor? Mange hilsner fra Aase.

Email 13-03-2012

Kerstin

Hej Helle.
Jeg er ved at planlægge nogle events i Sneblomsten, i forbindelse med et kommunalt projekt " Spis og oplev". Fire lørdage i december vil vi lave julehygge og juletræssalg i gårdhaven i Sneblomsten. Der skal være gløgg, brændte mandler og julesang og julestemning. Vi tænkte på om du kunne have lyst til at være med, og sidde og flette i gårdhaven og udstille pileflet de 4 lørdage...? Knus Kerstin

Email Hjemmeside 23-10-2011

Christian

Fandt din side fordi jeg var på udkig efter en god pilesnaps opskrift. Tak fordi du lagde den herud så jeg kunne få lidt inspiration :)

Email 26-09-2011

Marina

Hej Helle :)
Sikke flotte kurve du laver. Jeg overvejer at købe en fisketaks kurv til en der snart har fødselsdag og som fisker meget. Laver du stadig disse kurve / tasker ? Og hvad vil en fiskekurv i alm. størrelse koste ? Mvh . Marina

Email 19-07-2011

Ingrid Fenger

Hej Helle
Det er en meget stilfuld og flot hjemmeside du har. Tak for din gode undervisning i Hadsten.
M V H Ingrid

Email Hjemmeside 30-06-2011

Mette Solkær

Kære Helle
jeg skal til at flette en vugge til mit 'på vej - barnebarn' og så GOOGLEDE jeg mig frem til din smukke én... har du skrevet bøger eller findes din model et sted hvor man mere systematisk kan se hvordan - eller er du sådan en der bare gør det..!? ;O)
Med assistance fra en erfaren pilefletter og masser af tid, glæder jeg mig til at komme igang og er rigtig glad for at have fundet din udgave...den vil klæde ethvert barn;O) Håber at høre fra dig...!
Bedste hilsner, Mette

Email 24-01-2011

Liane Grotto

Hej Helle
Først vil jeg sige, sikken en flot vugge du har lavet og derefter spørge om hvordan man behandler en gammel vugge, som er blevet meget tør. Den er også flettet. Mange hilsner
fra Liane Grotto

Email 10-11-2010

marianne bischoff petersen

Hej Helle.
Tak for sidst, det var hyggeligt at være sammen med dig igen.
Wauw, du er da super skrap! Ikke at jeg har været i tvivl, men det er bare flotte produkter også her på siden. Og fin hjemmeside.
Hermed får du også min mailadr.

Kh Marianne

Del siden